The dough sheeter is designed for fast and high-quality rolling of dough of the required shape and thickness.
Application area:
● cafes, bakeries, restaurant industry;
● organizations producing food products and semi-finished products;
● farm houses.
The advantages of this dough sheeter:
● high quality of the rolled dough;
● allows you to minimize the time and effort for rolling;
● the resulting dough pieces of the same size and thickness;
● compact size of the machine;
● very easy to operate.
The dough rolling machine has a very simple principle of operation: preparation of dough
The dough sheeter has 2 attachment points to the table surface with which it is rigidly fixed on tabletops up to 50mm thick. The handle of the optimal length paired with a chain drive allows even tough dough to be rolled out with minimal effort.
Dough sheeter "Manual"
Назначение: пельмени, хинкали, чебуреки, вареники и др Установка: настольная (фикс. до 50 мм) Тесто: простое, слоеное, крутое Габариты (Д/Ш/В): 550х300х200 мм Толщина раскатки 1 мм - 20 мм Производительность: до 30 кг/ч Ширина вала: 40 см Вал: Пищевая зеркальная нержавеющая сталь Корпус станины: крашеная сталь Привод: звездочка с цепной передачей Толщина стенки вала: 2 мм Вес: 10 кг Производитель: Россия (Москва) Гарантия: 1 год Стоимость: 22000 руб

